PSIXODIAGNOSTIKANING TA’LIM JARAYONIDAGI AHAMIYATI VA SHAXSNI O’RGANISH MUAMMOLARI - Srojiddinova Mushtariy Omadbek qizi; Raxmatullayeva Muhlisa Otabek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Mazkur maqolada psixodiagnostikaning ta’lim jarayonidagi ahamiyati hamda shaxsmi o’rganish bilan bog’liq muammolari ilmiy manbalar asosida tahlil qilingan. Psixodiagnostik tadqiqotlar o’quvchilarning individual-psixologik xususiyatlari, bilish jarayonlari, qobiliyatlari va o’quv mativatsiyasini aniqlashda muhim vosita ekanligi asoslab berilgan.