MATEMATIKA DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISHNING SAMARADORLIGI VA UNING AMALIY AHAMIYATI - Mayunusova Shaxnoza Ikromjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada professional ta’lim tizimida, xususan politexnikumlarda matematika fanini o‘qitishning zamonaviy usullari tadqiq etilgan. Matematik tushunchalarni talabalarga yetkazishda interfaol metodlarning mantiqiy fikrlashni rivojlantirishdagi o‘rni tahlil qilingan. Maqolada o‘qituvchi va talaba o‘rtasidagi hamkorlikni kuchaytirish, dars samaradorligini oshirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar keltirilgan.