KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIK ASOSLARINI O‘QITISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR - Haydarova Qanoat (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada professional ta’lim tizimida "Biznes asoslari" fanini o‘qitishning ahamiyati va bu jarayonda qo‘llaniladigan zamonaviy metodikalar tahlil qilingan. Maqolada talabalarda tadbirkorlik ko‘nikmalarini shakllantirish, biznes-reja tuzish va bozor iqtisodiyoti sharoitida moslashuvchanlikni rivojlantirish masalalari yoritilgan. Shuningdek, nazariy bilimlarni amaliyot bilan bog‘lashning samarali yo‘llari ko‘rsatib o‘tilgan.