TA’LIM MUASSASALARIDAGI KONFLIKTLI VAZIYATLARNING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Raxmonova Iroda Nurmamatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada agressıv holatlar va konflıktogen hodısalarnıng pedagogık psıxologık tavsıfı haqida so’z borib, bir qator ilmiy-psixologik mushohadalar o’rin olgan.