MOLIYA, SOLIQ VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING INTEGRATSIYALASHGAN MODELI: RAQAMLI INNOVATSIYALAR VA KIBERXAVFSIZLIK - Ibragimov G'anijon G'ayratovich; G‘afforov Feruzjon Nodir o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada raqamli transformatsiyaning asosiy yo‘nalishlari, sun’iy intellekt, bulutli texnologiyalar va blokcheyn kabi innovatsiyalarning moliya va soliq tizimlariga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, kiberxavfsizlik tahdidlari va ularga qarshi kurashish strategiyalari, xalqaro tajribalar va O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan huquqiy-tashkiliy choralar yoritilgan.