BOʻSH OʻZLASHTIRUVCHI OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASHDA KREATIV YONDASHUV - Mamatova Munisa Hakimjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bo‘sh o‘zlashtiruvchi o‘quvchilar bilan ishlash jarayonida kreativ yondashuvning ahamiyati yoritiladi. Ta’lim jarayonida o‘quvchilarning individual xususiyatlarini inobatga olish, ularning qiziqishini oshirish va ichki motivatsiyasini shakllantirishda zamonaviy pedagogik yondashuvlarning o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, ijodiy metodlar orqali bo‘sh o‘zlashtiruvchi o‘quvchilarning bilimga bo‘lgan munosabatini ijobiy tomonga o‘zgartirish imkoniyatlari bayon etiladi.