BOSHLANG‘ICH SINFLARDA SAMARALI TA’LIM VA O‘QUVCHILARDA QIZIQISHNI UYG‘OTISH - RAHMONALIYEVA MARJONA BAHODIRJON QIZI (TADQIQOTLAR, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga samarali ta’lim berish metodlari, qiziqishni uyg‘otish vositalari va pedagogik yondashuvlar tahlil qilinadi. Maqolada interaktiv metodlar, o‘yinlar, vizual materiallar va rag‘batlantirish tizimlari orqali o‘quvchilarning bilim olish jarayonidagi faol ishtirokini oshirish yo‘llari ko‘rsatib o‘tiladi.