IQTIDORLI O‘QUVCHILAR BILAN ISHLASH METODIKASI - BOLTAYEVA SITORA FAYZULLOYEVNA (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya : Ushbu maqola Iqtidorli o‘quvchilar bilan ishlashning maqsad va vazifalari. Bolaning individual iste’dodini, bolaning shaxsiy faolligi, shuningdek, individual iste’dodni shakllantirish kabi vazifalar batafsil yoritilgan.