MAKTABGACHA TA’LIMDA INKLYUZIV TA’LIMNING PEDAGOGIK ASOSLARI - Hakimova Sadoqat (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Maqolada maktabgacha inklyuziv taʼlimning huquqiy asoslari, maktabgacha inklyuziv ta’limning maqsadi, vazifalari, imkoniyatlari va inklyuziv ta’limni amalga oshirishda hamkorlik masalalari tahlil qilingan.