MAKTABDA TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISHNING USLUBLARI VA PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Karimova Begoyim Qudbiddin qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabda ta’lim jarayonlarini boshqarish uslublari va uning axamiyati haqidagi fikrlar keltirilgan