MAKTABDA XODIMLARNING PSIXOLOGIK SALOHIYATINI OSHIRISH MASALALARI - Nozimova Odina Umrzaqovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Zamonaviy ta’lim tizimida maktab xodimlarining, xususan, pedagoglar va rahbar xodimlarning psixologik salohiyati ta’lim sifati va tarbiya samaradorligini belgilovchi muhim omillardan biri hisoblanadi. Xodimlarning ruhiy barqarorligi, stressga chidamliligi, muloqot madaniyati va kasbiy motivatsiyasi o‘quvchilarning psixologik holati hamda maktabdagi sog‘lom ijtimoiy muhitga bevosita ta’sir ko‘rsatadi. Shu sababli maktabda xodimlarning psixologik salohiyatini oshirish dolzarb masalalardan biridir.