MAKTAB PSIXOLOGI VA OTA-ONALAR BILAN HAMKORLIKDA ISHLASHNING SAMARALI USULLARI - Xusanova Xafiza Qarshibayevna; Eshniyozova Gulrux Shuhrat qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktab amaliyotchi psixologining ota-onalar bilan hamkorlikda ishlash jarayoni, uning mazmuni va ahamiyati yoritilgan. O‘quvchilarning psixologik salomatligini ta’minlash, ta’lim-tarbiya jarayonida yuzaga keladigan muammolarni barvaqt aniqlash va ularning oldini olishda psixolog– ota-ona hamkorligining samarali usullari tahlil qilinadi. Shuningdek, hamkorlikni yo‘lga qo‘yishning amaliy shakllari va metodlari bayon etiladi.