SHAXS SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR VA PSIXOLOGIK SHART-SHAROITLAR - Imomova Zuhra Choriyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur maqolada shaxs shakllanish jarayoniga ta’sir etuvchi asosiy omillar hamda shaxs rivojini ta’minlovchi psixologik shart-sharoitlar ilmiy- nazariy jihatdan tahlil qilinadi. Irsiyat, ijtimoiy muhit, ta’lim-tarbiya va shaxsning faolligi shaxs kamolotidagi yetakchi omillar sifatida yoritib beriladi. Shuningdek, shaxs rivojida psixologik muhit, motivatsiya, emotsional holat va ijtimoiy munosabatlarning ahamiyati ochib beriladi.