O’QUVCHILAR O’RTASIDA PSIXOLOGIK MUHITNI SHAKLLANTIRISHNING MUHIM VAZIFALARI - Yuldoshova Nilufar Xoʻjayorovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: O‘quvchilar o‘rtasida sog‘lom psixologik muhitni shakllantirish ta’lim jarayonining ajralmas qismi bo‘lib, u nafaqat bilim olish samaradorligini oshiradi, balki barkamol, ijtimoiy faol va ruhiy jihatdan sog‘lom shaxsni tarbiyalashga xizmat qiladi. Mazkur vazifalarni tizimli va maqsadli amalga oshirish maktab psixologi, pedagoglar hamda ota-onalarning hamkorlikdagi faoliyatini talab etadi.