BOSHLANG’ICH DZYUDO MASHG’ULOTLARI ORQALI 6-7 YOSHLI O’QUVCHILARNI AXLOQIY VA IRODALI TARBIYALASH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Rustamov Elnor Baxtiyorovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada 6–7 yoshli o‘quvchilarni boshlang‘ich dzyudo mashg‘ulotlari orqali axloqiy va irodaviy jihatdan tarbiyalashning pedagogik va metodik asoslari yoritilgan. O‘yin texnologiyalari, musobaqaviy mashqlar va milliy hamda sport an’analariga asoslangan yondashuvlar samaradorligi ilmiy jihatdan asoslab berilgan.