UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA MUSIQA MADANIYATI DARSLARIDA VOKAL VA XOR JANLARINING O’RNI - Turg’unova Gulshoda Raxmonjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Bizga ma’lumki xalq har bir xalqning musiqa asari tarixi, uning an`anaviy ijrоsi, xalq urf – оdatlari va bоshqa qadriyatlari bilan bоg’lanishini va qaysi janrga mansubligini bilib ijrо etish hamda undan axlоqiy xulоsalar chiqarib оlish madaniyatini egallash o’quvchilarning milliy kuy-qo’shiqlari оrqali ma`naviy-ahlоqiy tarbiyalanganligini ko’rsatuvchi pedagogikada muxim оmil xisоblanadi.