AKADEMIK LITSEYLARDA SO‘Z BIRIKMASI MAVZUSINI O‘QITISH - Narziyeva Nazokat Abdurasulovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.Ushbu maqolada akademik litseylarda o‘zbek tili fanining sintaksis bo‘limini o‘qitishda so‘z birikmasi mavzusining o‘rni, uni o‘qitishning metodik asoslari, samarali ta’lim usullari hamda amaliy mashqlar tizimi yoritilgan.