O’QUVCHILARDA MULOQOTCHANLIKNI SHAKLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK TOMONLARI - Dadayeva Nigina Ziyadullayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali muallif o’quvchilardagi muloqotchanlik ko’nikmalarni qanday yo’naltirish , uni rivojlantirish yo’llari haqida tushuntirib o’tadi.