GERMANIYADA BOLALARNING HUQUQIY VAKOLATLARI - Kenjayeva Iroda; Musayeva Hulkar (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada Germaniya Federativ Respublikasida bolalarning huquqiy vakolatlari, ularning huquqiy himoyasi, davlat va jamiyat tomonidan qo‘llab-quvvatlanish mexanizmlari hamda xalqaro huquqiy normalar bilan uyg‘unligi tahlil qilinadi. Maqolada Germaniya qonunchiligi misolida bolalar huquqlarining amaliy tatbiqi yoritilgan.