MAKTABGACHA TAʼLIMDA EKOLOGIK TARBIYANING AHAMIYATI VA SAMARALI METODLARI - N.O.Saidova; Shahrizoda Tojaliyeva (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida ekologik tarbiyaning ahamiyati, uning bolalar shaxsini har tomonlama rivojlantirishdagi o‘rni hamda ekologik ong va madaniyatni shakllantirishga xizmat qiluvchi samarali metodlar yoritilgan. Shuningdek, bugungi kundagi dolzarb ekologik muammolar va ularni bartaraf etishda ekologik tarbiyaning ahamiyati haqida fikrlar bayon etilgan.