MALAYZIYA TA’LIM TIZIMI - Gulyamnazarova Kamola; Xikmatova Mohira; Djorayev Ibroximjon (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Malayziya ta’lim tizimining umumiy tuzilmasi, ta’lim bosqichlari, boshqaruv mexanizmlari hamda uning kuchli va zaif jihatlari batafsil tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim tizimining milliy rivojlanishdagi o‘rni va kelajakdagi istiqbollari yoritib berilgan. Maqola ta’lim sohasi bilan qiziquvchi talabalar, tadqiqotchilar va mutaxassislar uchun mo‘ljallangan.