HOZIRGI KUNDA JADAL RIVOJLANIB BORAYOTGAN TILLARNI O’RGANISH JARAYONIDA O’SMIRLARDAGI PSIXOLOGIK JARAYONLARNI TADBIQ ETISH - Bozorboyeva Marjona Jumaboy qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda jadal rivojlanib borayotgan o’z ona tilidan tashqari yana bir necha xorijiy tillarni o’rganish jarayonida yuz beradigan o’smirlardagi psixologik jarayonlarni kuzatish,tahlil qilish ,umumiy tushunchaga ega bo’lish va o’smirlar ruhiyatidagi ijobiy ta’sirlarini ommaga tadbiq etish, yuzasidan fikrlar yoritilgan.