MTTLARDA MASHG‘ULOTLARINING SAMARADORLIGINI TA’MINLASH VA NAZORAT QILISH - Qambarova Iris Abdurashidovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida mashg‘ulotlar samaradorligini oshirish va ta’lim sifati ustidan nazoratni tashkil etishda direktor o‘rinbosarining boshqaruv, metodik va nazorat funksiyalari yoritilgan. Shuningdek, mashg‘ulotlarni rejalashtirish, monitoring olib borish, pedagoglar faoliyatini tahlil qilish hamda ta’lim sifatini ta’minlashda rahbarlik yondashuvlarining ahamiyati tahlil etilgan.