MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA KUN TARTIBINI SAMARALI TASHKIL ETISH - Shamsutdinova Gulnora Rahimdjanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida kun tartiblarini toʻgʻri tashkil etish, tarbiyalanuvchilarning kunlik kun tartiblarini yanada yaxshilash va yangiliklar kiritish borasidagi izlanishlar haqida maʼlumotlar berilgan. Аннотация: В данной статье представлена информация об исследовании по вопросам надлежащей организации повседневной деятельности в дошкольных образовательных учреждениях, а также о дальнейшем совершенствовании и внедрении инноваций в повседневную жизнь учащихся.