PEDAGOGIKA FAN SIFATIDA - Koshanova Muyassar Maratovna; Nurmatova Muxlisa Fazlitdinova (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagogika fanining mohiyati, predmeti, vazifalari va jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni keng tahlil qilingan. Shuningdek, pedagogikaning boshqa fanlar bilan aloqasi hamda zamonaviy pedagogikaning rivojlanish yo‘nalishlari yoritib berilgan. Maqolada pedagogikaning nazariy va amaliy ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan asoslangan.