BRENDING VA IMIJ - Davidov Umidjon Shuxratovich (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Brending va imij tushunchalarining zamonaviy talqini, ularning o‘zaro bog‘liqligi hamda bozor iqtisodiyoti sharoitida tashkilot va mahsulot raqobatbardoshligini ta’minlashdagi ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli muhit, iste’molchi ongidagi idrok va ishonch omillari asosida brend imijini shakllantirishning yangi yondashuvlari yoritib beriladi. Muallif tomonidan brending va imijni boshqarishning innovatsion jihatlariga alohida e’tibor qaratilib, amaliy xulosalar ishlab chiqilgan.