OʻSMIR YOSHDAGI OʻQUVCHI QIZLARGA PSIXOLOGIK MASLAHATLAR - Rahimova Marjona furqat qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: O‘smir yoshdagi o‘quvchi qizlarning psixologik rivojlanish xususiyatlari, ushbu davrda uchraydigan ruhiy muammolar hamda ularni bartaraf etishda beriladigan psixologik maslahatlarning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, o‘smir qizlarning hissiy holatini barqarorlashtirish, o‘ziga bo‘lgan ishonchni mustahkamlash va ijtimoiy moslashuvini qo‘llab-quvvatlashga qaratilgan amaliy tavsiyalar berilgan.