IJTIMOIY PEDAGOGIKANING MAKTAB YOSHIDAGI BOLALAR BILAN ISH YURITISHI - Anorov Odiljon Abduxalil o‘g‘li; Abdiyeva Xusnora Shokir qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola ijtimoiy pedagogikaning maktab yoshidagi bolalar bilan ishlash jarayonini chuqur tahlil qiladi. Unda ijtimoiy pedagogikaning asosiy vazifalari, maktab yoshidagi bolalarning psixologik va ijtimoiy rivojlanish xususiyatlari, bolalar muammolarini aniqlash va yechish usullari, shuningdek, zamonaviy pedagogik metodlar yoritilgan. Maqola shuningdek, maktabda bolalar bilan ish jarayonida samarali pedagogik yondashuvlarni va amaliy tajribalarni taqdim etadi.