TA’LIM JARAYONIDA O‘ZLASHTIRISH SAMARADORLIGINI OSHIRISHGA YO‘NALTIRILGAN SHAXSIYLASHTIRILGAN TEST TIZIMINI ISHLAB CHIQISH - Mamadaliyev Botirjon Кodirjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezisda ta’lim jarayonida talabalar bilimini baholashda shaxsiylashtirilgan test tizimining ahamiyati yoritilgan. Tadqiqotda individual o‘quv ehtiyojlarini hisobga olgan holda moslashuvchan test mexanizmini ishlab chiqish masalalari ko‘rib chiqiladi.