TABIIY VA JINSIY TANLANISHNING SHAXS PSIXIKASI RIVOJLANISHIGA TA’SIRI - Abdug’ofurova Gulsanam Ihomjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tabiiy va jinsiy tanlanishning shaxs psixikasi rivojlanishiga ta’siri, qanday qilib inson ongi, psixikasi hayvonlarnikidan oldinlab ketdi ,inson psixikasi tabiiy va jinsiy tanlanish mahsulimi kabi masalalar nazariy tahlil qilingan.