OILAVIY MUNOSABATLARNING FARZAND KELAJAGIGA TA’SIRI - Karimova Sarvinoz Odilboy qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada oiladagi psixologik muhit, ota-ona o‘rtasidagi munosabatlar va tarbiyaviy yondashuvlarning farzand shaxsiyati shakllanishi hamda uning kelajakdagi ijtimoiy, emotsional va kasbiy hayotiga ta’siri ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Oiladagi sog‘lom munosabatlar bolada ijobiy xulq-atvor, o‘ziga ishonch va mustaqil fikrlashni rivojlantirishi, nizoli muhit esa psixologik muammolarga sabab bo‘lishi yoritib beriladi.