MTTLARDA UZLUKSIZ MA’NAVIY TARBIYA KONSEPSIYASINI QO‘LLASHNING ZAMONAVIY SHAKL VA METODLARI - Norboyeva Nazokat Xudoyberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida uzluksiz ma’naviy tarbiya konsepsiyasini qo‘llashning zamonaviy shakl va metodlari keng yoritilgan. Unda bolalarda ma’naviy-axloqiy fazilatlarni shakllantirishda tarbiyaviy muhit yaratish, integratsiyalashgan mashg‘ulotlar, ertak terapiyasi, sahnalashtirish, interfaol metodlar hamda axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan samarali foydalanish masalalari tahlil qilingan.