TURKIYA TA’LIM TIZIMINING O‘ZIGA XOS JIHATLARI VA JAHON TA’LIM TIZIMIDA MASOFAVIY TA’LIMNING RIVOJLANISHI - Maxmudova Umida; Mamatova Sanobar; Nadirova Hilola (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada Turkiya ta’lim tizimining tuzilishi, boshqaruv mexanizmlari va o‘ziga xos jihatlari keng yoritilgan. Shuningdek, jahon ta’lim tizimida masofaviy ta’limning shakllanishi, rivojlanish bosqichlari va zamonaviy ta’lim jarayonidagi ahamiyati tahlil qilingan. Maqolada an’anaviy va masofaviy ta’limning o‘zaro uyg‘unligi hamda ularning ta’lim sifatini oshirishdagi roli ochib berilgan.