TA’LIM TIZIMI VA TURLARI - Xoliyarova Viloyat Miyliyevna; Temirova Shaxnoza Zakirovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim tizimi tushunchasi, uning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni hamda ta’lim turlarining mazmuni keng yoritilgan. Ta’lim tizimining asosiy bo‘g‘inlari, uzluksiz ta’lim tamoyillari va zamonaviy ta’lim shakllarining xususiyatlari tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim turlarining shaxs kamolotidagi ahamiyati va ularning o‘zaro bog‘liqligi ilmiy asosda bayon etilgan.