NOGIRONLIGI BOR SHAXSLARNI IJTIMOIY QO‘LLAB- QUVVATLASHNING ZAMONAVIY YO‘NALISHLARI - Ikromova Saodat Otabek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada nogironligi bor shaxslarni ijtimoiy qoʻllab- quvvatlashning zamonaviy yoʻnalishlari, huquqiy asoslari, ijtimoiy xizmatlar tizimi, taʼlim va bandlik masalalari, shuningdek, raqamli texnologiyalarning ushbu sohadagi oʻrni ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilinadi.