DIDAKTIKA - Xodjaniyazova Zilola (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada didaktika fanining mazmun-mohiyati, pedagogika tizimidagi o‘rni hamda ta’lim jarayonini tashkil etishdagi ahamiyati keng yoritilgan. Didaktikaning predmeti, vazifalari, asosiy tushunchalari va tamoyillari atroflicha tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy ta’lim tizimida didaktikaning rivojlanish yo‘nalishlari va ta’lim sifatini oshirishdagi roli ochib berilgan.