AKADEMIK LITSEY O‘QUVCHILARIDA GRAMMATIK BILIM VA KO‘NIKMALARNI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI - Choriyeva Durdona Anvarovna; Xasanboyeva Mashhura Vahob qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Akademik litsey o‘quvchilarida grammatik kompetensiyani rivojlantirish til ta’limining muhim vazifalari, o‘quvchilarning og‘zaki va yozma nutqini to‘g‘ri, ravon hamda mantiqiy shakllantirish haqida fikr-mulohazalar yuritiladi.