MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA DIREKTOR O‘RINBOSARINING LIDERLIK SALOHIYATINI OSHIRISH HAMDA TA’LIMIY FAOLIYATGA TATBIQ ETISH - Yo'ldosheva Dildora Hasanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarini samarali boshqarish va puxta rejalashtirish hozirgi davrning eng muhim masalalaridan biri ekanligi ta’kidlanadi. Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida rahbarlik va boshqaruvning zamonaviy hamda innovatsion yondashuvlari haqida mulohazalar bayon etilgan.