MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI DIREKTOR O‘RINBOSARLARIDA AXLOQIY-MA’NAVIY SIFATLARNI SHAKLLANTIRISH YO‘LLARI - Mirzabaeva Lazzetxan Dauletbaevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti direktor o‘rinbosarlarida axloqiy-ma’naviy sifatlarni shakllantirishning dolzarbligi va ahamiyati yoritilgan. Unda rahbar o‘rinbosarlarning halollik, adolat, mas’uliyat, insonparvarlik, pedagogik etika, nutq madaniyati kabi muhim fazilatlarini rivojlantirish yo‘llari tahlil qilinadi.