MAKTABGACHA TA’LIMDA BOLALAR NUTQINI RIVOJLANTIRISHGA XIZMAT QILUVCHI INNOVATSION METODLAR - Xosilova Nodiraxon Mahammadjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalar nutqini rivojlantirishda qo‘llaniladigan innovatsion metodlar mazmuni va ahamiyati yoritilgan. Jumladan, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, o‘yin texnologiyalari, storytelling (hikoya yaratish), Montessori yondashuvi, muammoli vaziyatlar asosida o‘qitish hamda interaktiv metodlarning nutqiy kompetensiyalarni shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilingan.