MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA YOSH PEDAGOGLAR DUCH KELADIGAN ASOSIY MUAMMOLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH YO‘LLARI - To‘ychiboyeva Gulchexra Mirzajonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida yosh pedagoglar duch keladigan asosiy muammolar, ularning kelib chiqish sabablari hamda mazkur muammolarni bartaraf etishning samarali yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, yosh mutaxassislarni kasbiy moslashtirishda mentorlik, metodik va psixologik yordamning ahamiyati asoslab berilgan.