JAMOAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA HARBIY INFRATUZILMASINI RIVOJLANTIRI ISTIQBOLLARI - Ziyayev Jahongir Nurulaevich (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada jamoat xavfsizligini ta’minlashda harbiy infratuzilmaning o‘rni va uni rivojlantirish istiqbollari tahlil qilinadi. Zamonaviy tahdidlar sharoitida harbiy infratuzilmani takomillashtirish, uning moddiy-texnik bazasini mustahkamlash hamda fuqarolar xavfsizligini ta’minlashdagi ahamiyati yoritib beriladi. Shuningdek, harbiy va fuqarolik tuzilmalari o‘rtasidagi hamkorlikni rivojlantirish masalalariga alohida e’tibor qaratiladi.