GURUHIY TRENINGLARNING USLUBIY MUOMOLARI - Akbaraliyeva A.T; Abirqulova Shahnoza Mahmudjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada zamonaviy psixologik treninglarni tashkil etish va o‘tkazish jarayonida uchraydigan asosiy uslubiy muammolar tahlil qilinadi. Trening samaradorligiga ta’sir etuvchi omillar, jumladan, maqsad va vazifalarning noaniqligi, ishtirokchilar tarkibining geterogenligi, metod va texnikalarni tanlashdagi xatolar hamda trenerning kasbiy tayyorgarligi masalalari yoritiladi. Shuningdek, psixologik treningning ilmiy asoslangan bosqichlari va uslubiy muammolarni bartaraf etish yo‘llari asoslab beriladi.