КИБЕР ЖИНОЯТЛАРНИ КЕЛТИРИБ ЧИҚАРУВЧИ САБАБ ВА ШАРОИТЛАРНИНГ ТАҲЛИЛИ - Юсупов Джасур Хикматович (TADQIQOTLAR, 2026)
Аннотация. Мақолада кибер жиноятлар бўйича содир этилган жиноятларни келтириб чиқарувчи сабаб ва шароитлар, унинг ижтимоий хавфи, фуқароларнинг ундан жабрланиши олдини олиш масалалари юзасидан баъзи фикр ва мулоҳазалар билдирилган.