YANGI ADABIYOT DARSLIKLARIDAGI BERILGAN TOPSHIRIQLARNING AHAMIYATI - Rizaqulova Barchinoy Ziyodulla qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Yangi adabiyot darsliklaridagi berilgan topshiriqlarning ahamiyati mazkur sohada ta’lim sifatini oshirish, o‘quvchilarning savodxonligi va kitob o‘qishga muhabbatini shakllantirishda nihoyatda muhim rol o‘ynaydi. Darsliklarda berilgan topshiriqlar o‘quvchilarning nafaqat nazariy bilimlarini, balki ijodkorlik, mustaqil fikrlash hamda har bir asar mohiyatini chuqur anglash ko‘nikmalarini rivojlantirishga xizmat qiladi.