JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA PEDAGOGIK NAZORAT: PEDAGOGIK TAHLIL, XRONOMETRAJ, PULSOMETRIYA O‘TKAZISH USLUBIYOTI - Sodiqov Elbek Ne’matillo o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqolada jismoniy tarbiya darslarida pedagogik nazoratning zamonaviy usullari, xususan pedagogik tahlil, xronometraj va pulsometriya metodlari keng yoritilgan. Tadqiqot davomida har bir usulning pedagogik ahamiyati, amaliy qo‘llanilishi va natijalarni baholash usullari tahlil qilingan. Shuningdek, jismoniy tarbiya mashg‘ulotlarining samaradorligini oshirish uchun pedagogik nazorat vositalarini tanlash va moslashtirish tavsiyalari berilgan.