MAKTABLARDAGI IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MUAMMOLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH YO`LLARI - SHERMATOVA NARGIZAXON NASIBJONOVNA (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ijtimoiy-psixologik muammolar, giperaktiv bolalar bilan ishlash, ota-onalarga tavsiyalar, chapaqaylik haqida ma’lumot berilgan.