AGRESSIV (TAJOVUZKOR) XULQ-ATVOR XAVF GURUHIGA KIRUVCHI OʻQUVCHILARGA PSIXOLOGIK YORDAM KO`RSATISHNING SAMARALI YO`LLARI. - Dosjanova Periyzat Daryabaevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada agessiv-tajovuzkor xulq-atvorga ega bo`lgan o`quvchilar, o`smirlarda agressiya kelib chiqish sabablari, bola xulq-atvorini belgilab beruvchi asosiy omillar va agressiv xulq-atvorga ega o`quvchilarga qanaday psixologik oyrdam ko`rsatish yo`llari haqida fikr yuritilgan.