INTEGRALLAR YORDAMIDA YUZALARNI HISOBLASH - Abirov Ruxshod Ashirovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Integrallar yordamida yuzalarni hisoblash matematik analizning muhim bo‘limlaridan biridir. Ushbu usul olamning ko‘plab fizik, geometriya va texnika sohalarida keng qo‘llaniladi. Yuzalarni aniqlash uchun integral tushunchasi, uning xossalari va hisoblash usullari haqida mukammal bilimga ega bo‘lish talab etiladi. Ushbu maqolada Integrallar yordamida yuzalarni hisoblash haqida ma’lumotlar berilgan.