ZAMONAVIY DUNYODA INGLIZ TILINING AHAMIYATI - Xolmatova Zilola Axmadovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy globallashuv sharoitida ingliz tilining tutgan o‘rni va ahamiyati yoritib beriladi. Ingliz tilining xalqaro muloqot, ta’lim, fan, texnologiya, biznes va madaniyat sohalaridagi roli tahlil qilinadi. Shuningdek, ingliz tilini bilish shaxsiy va kasbiy rivojlanish, xalqaro imkoniyatlardan foydalanish hamda dunyo hamjamiyatiga integratsiyalashuvda muhim omil ekanligi asoslab beriladi.